New Caledonia,Vanuatu,Fiji,W.Samoa,Hawaii |
Autor |
Wiadomość |
alexander
Gość
|
Wysłany: Pon Sie 29, 2005 10:22 pm New Caledonia,Vanuatu,Fiji,W.Samoa,Hawaii
|
|
|
prosze o podanie namiarow na max info o tych krajach |
|
|
|
 |
junona1710@yahoo.com
Gość
|
Wysłany: Sro Sie 31, 2005 10:37 pm Fiji
|
|
|
[color=green][/color]
Czesc Alexander
Nic tak naprawde nie weryfikuje informacji z przewodnikow jak pobyt w wymarzonym miejscu. Odwiedzilam wyspy Fiji przy okazji pobytu w Nowej Zelandii. Bylam w posiadaniu przewodnika LonelyPlanet, poniewaz tylko taki udalo mi sie znalezc w ksiegarni w NZ. Informacje sa stosunkowo zgodne z rzeczywistoscia. W zaleznosci jednak jakie sa Twoje oczekiwania, jezeli moge cos zasugerowac to najlepsza opcja jest zakup biletu oraz pierwszsego noclegu. Wydaje mi sie z doswiadczenia, ze reszte najlepiej jest zaaranzowac na miejscu. Fiji to przeciez 300 przepieknych wysp i naprawde nie jest trudno przemieszczac sie miedzy nimi. Oczywiscie trzeba miec gotowke w kieszeni poniewaz bankomatow nie ma a im dalej od glownej wyspy tym trudniej o wszystko. Jesli chcialbys poznac wiecej szczegolow wynikajacych z mojej podrozy to bardzo prosze o kontakt natomiast nie majac porownania z innymi ksiazkami naprawde trudno jest mi Tobie cos polecic.
pozdrawiam i przyjemnosci w poszukiwaniach. |
|
|
|
 |
lumin
|
Wysłany: Sob Paź 25, 2014 5:58 am Odp: Arrow 2x10 - "Blast Radius"
|
|
|
this is very good post |
_________________ a.rehman |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
szybko i skutecznie zdobyć informacje o interesujących Cie miejscach
wymienić się własnym doświadczeniem i wiedzą
lepiej poznać innych użytkowników portalu
dowiedzieć się więcej o GPS i o funkcjonowaniu e-przewodniki.pl
|