bezdroza_logo
dodaliśmy już razem
152764
obiektów,
zdjęć, relacji i tras
Wyszukiwanie zaawansowane
dodaj obiekt dodaj zdjecie dodaj relacje

Poprzedni temat «» Następny temat
Wczasy dla seniorów
Autor Wiadomość
natal32

Wysłany: Pon Sie 19, 2013 1:53 pm   Wczasy dla seniorów

Witam wszystkich, chciałabym wykupić wczasy dla moich rodziców. Pomyślałam o ofercie wakacji we Włoszech dla seniorów biura Continental Travel, ponieważ cenowo jest ona najbardziej dla mnie atrakcyjna. Czy ktoś z was podróżował kiedyś z nimi? Czy wszystko przebiega w porządku?

rudy22 

Wysłany: Czw Lis 28, 2013 3:13 pm   

Dla seniorów to polecam Rzym i nocleg np. w Domu Pielgrzyma, ja np. byłem z rodzicami i mieszkaliśmy na ul. VIA CASSIA 1200, tanio duże mieszkanie do dyspozycji.

ewelina1111

Wysłany: Pon Sty 27, 2014 4:34 pm   

wczasy dla seniorów nie zawsze muszą kojarzyć się z wyjazdem za granicę, my jeździmy np. do miłomłyna w polsce http://www.milomlynzdroj....sy-dla-seniorow i zawsze jesteśmy zadowoleni z tego ośrodka - też początkowo wykupił nam syn voucher na pobyt, teraz sami planujemy turnusy.

heda

Wysłany: Sob Lut 01, 2014 5:41 pm   

Właśnie zastanawiam się nad prezentem na rocznicę ślubu rodziców i chciałbym ich wysłać na jakiś wyjazd. Tylko raczej coś mało popularnego mnie interesuje i żeby było mało ludzi. Ktoś może coś polecić? Chodzi mi o polskie miejscowości.

Malwina1234 

Wysłany: Pon Mar 03, 2014 7:35 am   

Ja swoich rodziców wysłałam do spa Zalesie Mazury. Ośrodek jest duży i położony w pięknej okolicy. Cisza, spokój, mnóstwo ścieżek na spacery. To poza ośrodkiem.
Jeśli chodzi o atrakcje to na pewno należą do nich zabiegi i masaże. Jest też sporo ćwiczeń z instruktorem, nordic walking...
Moi rodzice wrócili zachwyceni. No i wypoczęci.

kiwi

Wysłany: Pon Mar 31, 2014 5:04 pm   

A co myślicie o kursach językowych dla seniorów. Widziałam taka ofertę na kurs języka włoskiego we Florencji http://www.sprachcaffe.co...e-florencji.htm i zastanawiam się czy to dobry pomysł, aby sprawić mojemu tacie niespodziankę. Zaznaczę że tata, lubi podróże i jest aktywny, i kiedyś wspominał , że chciałby się języka włoskiego nauczyć.

Helionn

Wysłany: Wto Wrz 02, 2014 9:12 am   

Aktualnie takie wczasy organizuje biuro podrózy Aviatour travel
Nie ma na stronie większości wycieczek tak więc warto jest jednak napisać do nich i popytać się o ofertę. Powinni wysłać na maila.
Pojechali z nimi jakiś czas temu moi dziadkowie. Ogólnie bardzo zadowoleni , wszystko dostosowane do ich potrzeb, poznali sporo znajomych. Wiele zwiedzali jednak program był specjalnie dostosowany do ich wieku.
Ostatnio zmieniony przez Helionn Pią Kwi 10, 2015 7:05 pm, w całości zmieniany 1 raz  

ivonik

Wysłany: Pon Paź 06, 2014 2:02 pm   

ja też polecałabym Rzym, to przepiękne miasto, pełne zabytków, wspomnienia z podróży do Rzymu są zawsze miłe, a poza tym jest wiele tanich ofert lotów do Rzymu i to z różnych polskich miast http://www.pansamolocik.p...y-do-rzymu.html

Odpowiedz do tematu