|
www.e-przewodniki.pl
|
 |
Polska - Sylwester w górach.
stelmach33 - Sro Lis 12, 2008 1:57 pm Temat postu: Sylwester w górach. Witam.
Szukam niedrogiej kwatery w górach,dla kilku osób.W czasie Sylwestra.Na min 3 dni.Njlepiej w Sudetach lub Karkonoszach.Nie pogardze tez innymi lokalizacjami.Mogą być rowniez Czechy w poblizu polskiej granicy.Jesli macie cos,slijcie na stelmach33@op.pl
Dziękuje,pozdrawiam-Wojtek
piotrv - Wto Paź 20, 2009 9:40 am Temat postu: Sylwester w górach (polecam) - AVANTI w Krynicy. AVANTI to komfortowy nocleg w Krynicy Zdrój.
Zapraszamy na pobyt sylwestrowy.
Oferujemy pobyty 6 lub 7 dniowe
Ceny od 695 zł
W cenie w zależności od opcji (noclegi ze śniadaniami lub śniadaniami i obiadokolacjami).
Oferujemy doskonałe warunki w pokojach i apartamentach.
Organizujemy miły wieczór sylwestrowy.
Polecamy nocleg w luksusowych warunkach oraz specjalną ofertę sylwestrowo-noworoczną.
więcej na: http://www.naszakrynica.pl
kontakt:
018 542 67 88
0 693 733 137
indygo2000@wp.pl
dodatkowo:
narciarnia o podgrzewaną podłogą, miła okolica, własny parking, BUS bezpośrednio pod dolną stację kolejki gondolowej, internet bezprzewodowy.
Ela1951 - Sro Cze 09, 2010 5:56 pm
byłam polecam jest fajnie
sunshines - Wto Lis 26, 2013 12:15 pm Temat postu: Tanie noclegi w górach i nad morzem A ja polecameNOCLEGI.BIZ przejrzysty, czytelny i z natychmiastową rezerwacją, sprawdzony przez nas wielokrotnie
ewelina111 - Wto Lis 26, 2013 1:13 pm
Jeśli zależy Ci na pobycie w Karkonoszach to polecam noclegi w Szklarskiej Porębie, Karpaczu, Jeleniej Górze. Możliwości jest bardzo wiele. Musisz się jednak spieszyć z rezerwacją, bo czasu zostało niewiele i niedługo już nie znajdziesz atrakcyjnych ofert. Dużo też zależy od tego, ile konkretnie chcesz zapłacić za pobyt i na jakie atrakcje, udogodnienia liczysz..
karolinamaj - Sro Gru 11, 2013 2:47 pm
Popieram, najlepsze są noclegi i imprezy w mniejszych, lecz równie cudownych miastach
robo46 - Pią Gru 27, 2013 11:22 am
Dzwoń, pytaj, bo w tej chwili ciężko będzie znaleźć wolne miejsca, ale oczywiście nie jest to wykluczone.
mariusze - Pią Gru 27, 2013 1:37 pm
Jakiś miesiąc temu szukałem domku na sylwestra i wszystko pozajmowane. Raz ktoś zapytał, o który rok mi chodzi/
xenir - Wto Gru 31, 2013 11:57 am
Hehe, dobre
A ja słyszałem z paru źródeł, że w związku z kiepską pogodą i brakiem warunków do jazdy na nartach sporo osób odwołało swój przyjazd czy to na święta, czy na sylwestra. Inni tuż po świętach wyjechali, nie czekając na Sylwestra. To może być okazja by znaleźć jakieś last minute
BartoszB - Czw Sty 09, 2014 1:01 pm
Fajnie tak sobie wyjechać na sylwka w góry zawsze o tym marzyłem pospacerować wieczorem i wrócić do ciepłego domku gdzie pali się kominek. Mam nadzieję, że kolejny sylwester tak właśnie spędzę tylko żeby ten śnieg jeszcze był
cecyliaa29 - Wto Gru 01, 2015 7:47 am
Wydaje mi się, że to świetny pomysł...może Kościelisko albo Zakopane. Całkiem ciekawe noclegi znajdziemy np. na tej stronie http://www.mountain-apartments.com.pl/ . Ktoś tam już szukał?
|
|