Barcelona -strona, blog |
Autor |
Wiadomość |
BarcaLena
|
Wysłany: Czw Sie 02, 2012 11:01 am Barcelona -strona, blog
|
|
|
Witam, polecam Wam moją stronę-bloga poświęconego miastu, w którym mieszkam od kilku lat.
Barcelona widziana oczami Polaka, wiele cennych wskazówek, miejsca nieznane turystom. Fotorelacje z wycieczek, porady praktyczne co robić będąc w Barcelonie. Strona dopiero powstaje, ale już zawiera wiele cennych informacji dla podróżujących. Każdego tygodnia staram się dodawać nowy artykuł.
Na początku skupiłem się na tym co lubię najbardziej -kulinarnej stronie miasta. Opisałem dużo restauracji i barów do których trzeba zajrzeć.
Staram się opisać nawet zwykłe miejsca w nietypowy sposób, skupiając się tylko na ważnych i przydatnych informacjach, tak aby strona była praktycznym przewodnikiem -o zabytkach możecie poczytać na innych stronach.
www.barcalena.pl
pozdrawiam
barcalena.JPG miniatura strony |
 |
Plik ściągnięto 11089 raz(y) 41,04 KB |
|
_________________ www.barcalena.pl - niezwykły przewodnik po Barcelonie |
|
|
|
 |
Kamil82
Kamil
|
Wysłany: Czw Lut 28, 2013 9:42 pm
|
|
|
Witam dzięki za link do bardzo ciekawego blogu, na pewno zajrzę częściej na niego właśnie niedługo zamierzam się wybrać do Barcelony zatem szukam wszelkich informacji na jej temat pozdrawiam |
_________________ http://www.pansamolocik.pl |
|
|
|
 |
xenir
podróżny
|
Wysłany: Pon Lut 09, 2015 3:05 pm
|
|
|
Wiadomości z Barcelony nigdy dość Zazdroszczę , też chciałbym mieszkać w Barcelonie. Miasto piękne, klimat sprzyjający, jest morze... No może oprychów mogło by być trochę mniej |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
szybko i skutecznie zdobyć informacje o interesujących Cie miejscach
wymienić się własnym doświadczeniem i wiedzą
lepiej poznać innych użytkowników portalu
dowiedzieć się więcej o GPS i o funkcjonowaniu e-przewodniki.pl
|